BuitenInzicht, vergaderlocatie in de Achterhoek

Vergaderen met inspiratie

Op een prachtige plek in de Achterhoek, net buiten het sfeervolle dorpje Hengelo, is de vergaderlocatie BuitenInzicht voor u te huur. De prachtige verbouwde boerderij ligt aan de rustige doodlopende Koningsweg tussen weilanden en bossen. BuitenInzicht is een inspirerende vergaderlocatie waar natuur, rust en ruimte de sfeer bepalen. Reeën, eekhoorntjes, konijnen en fazanten lopen er regelmatig rond. De warme uitstraling, de stilte en de natuurlijke omgeving zorgen ervoor dat u zich direct thuis voelt. De vergaderlocatie BuitenInzicht is ideaal voor trainingen gericht op ontplooiing en ontwikkeling, zoals teambuilding, beleidsontwikkeling, stressreductiesessies, timemanagement en mindfulness. De rust en het thuisgevoel zorgen voor voldoende inspiratie en nieuwe ideeën komen vanzelf.

BuitenInzicht biedt u alle ruimte om uit de werksfeer te komen en nieuwe energie op te doen. Deze kleinschalige vergaderlocatie ligt middenin de Achterhoek, net buiten het dorpje Hengelo in Gelderland. De steden Zutphen en Doetinchem bevinden zich op een steenworp afstand, maar ook Arnhem en Deventer zijn goed bereikbaar vanuit Hengelo.

Uw vergadering of training vindt plaats in de verbouwde deel van de authentieke boerderij. Deze deel bestaat uit een grote lichte ruimte, met uitzicht op de natuur, die volledig is ingericht voor zakelijke bijeenkomsten en van alle gemakken is voorzien. De locatie is geschikt voor groepen van maximaal 15 personen. De tafels in de vergaderuimte kunnen in verschillende opstellingen worden geplaatst, al naar gelang de behoefte van de klant. Rond de kachel en aan de lange leestafel kunt u met elkaar van gedachten wisselen, maar u kunt ook naar buiten om te genieten van de stilte. U voelt zich snel thuis in deze gezellige omgeving.

Onze achtergrond
In 2010 zijn wij, Annemarie van den Bosch en Gerard Oud, naar deze mooie plek in de Achterhoek gekomen. De inspiratie die deze plek ons nog dagelijks biedt, willen wij graag met anderen delen. De deel, het achterhuis van de boerderij, hebben we verbouwd van een authentieke stal naar een prachtige vergaderruimte. Daar geven we ook een aantal van onze eigen trainingen en cursussen.

Voor prijzen en arrangementen