Vergaderen

BuitenInzicht is bij uitstek geschikt voor vergaderen, presentaties, brainstorm-bijeenkomsten en trainingen gericht op ontplooiing en ontwikkeling. Ook teambuilding, creatieve sessies, personal coaching, mindfulness en meditatie vinden hier een vruchtbare voedingsbodem.

BuitenInzicht biedt u de mogelijkheid om vergaderingen en trainingen van een dag of een dagdeel te volgen, maar ook meerdaagse trainingen zijn mogelijk. Er zijn op onze vergaderlocatie diverse mediafaciliteiten beschikbaar, zoals presentatiescherm, flipovers, wifi, muziekinstallatie en mediacenter. Het gebruik van andere faciliteiten is, in overleg, zeker mogelijk.

Overnachting 
Bij meerdaagse trainingen is de overnachting geregeld op Buitenplaats Vorden. Dit is een locatie midden in het bos bij Vorden, op ongeveer 10 minuten rijden van BuitenInzicht. Op Buitenplaats Vorden is een full-service beschikbaar met diner, overnachting en ontbijt de volgende ochtend. We kunnen voor de overnachting ook andere afspraken maken: voor een luxere variant kunt u gebruik maken van hotels in Vorden, een eenvoudiger alternatief ligt op loopafstand van BuitenInzicht.

Eten en drinken
Op de trainingsdagen worden koffie, thee, versnaperingen en lunch volledig door BuitenInzicht verzorgd. Wij streven ernaar om voeding aan te bieden met een gezonde uitstraling. Als u een meer uitgebreide catering wenst dan kan dat worden geregeld.

Activiteiten
Ter ondersteuning van het trainingsprogramma of gewoon voor ontspanning kan BuitenInzicht voor u diverse activiteiten organiseren. Veel van de activiteiten kunnen op het terrein worden gedaan, maar  u kunt ook voor een activiteit kiezen die elders in de omgeving plaatsvindt.
We noemen er enkele, maar er zijn meer mogelijkheden: wijnproeverij, solextour, knutselen met klei, klimbomen, wellness, boerengolf en klootschieten.
Als u specifieke wensen heeft kunnen wij in overleg met u een programma samenstellen.

Voor prijzen en arrangementen