Persoonlijke begeleiding

Ik houd van een actieve aanpak. Tijdens het coachtraject komen we dan ook zeker in beweging, het liefst buiten in de natui cirkelur. De natuur geeft rust, inspiratie en ontspanning. het is toch heerlijk om tijdens een coachgesprek een fijne boswandeling te maken en te genieten van de natuur. Goed kunnen ontspannen is essentieel in een periode van veel stress. We doen daarvoor ontspanningsoefeningen, meestal in de vorm van een mindfulness, meditatie of yoga. Het resultaat is dat je weer jezelf bent en in balans. Je gaat weer met plezier naar je werk, want dan presteer je toch het beste.

Hoe pakken we het aan?

Ik vind het heel belangrijk om eerst samen met jou uit te zoeken waarom het even wat minder met je gaat. Wat is je ontwikkelpunt en welke gevoelens roept dat bij je op? Een natuurlijke reactie is om weg te blijven van de gevoelens van pijn die je ervaart, maar daar zit nu juist de oplossing.

Ook staan we uitgebreid stil bij je huidige situatie en de omstandigheden die nu bepalend zijn voor je functioneren en die maken dat je niet lekker in je vel zit. Hoe kom je weer tot jezelf, welke stappen ga je zetten om te veranderen? Alle mogelijkheden daartoe zitten al in je. Jij kiest zelf welke de beste stap is om je verder te ontwikkelen. Nadat we een actieplan hebben gemaakt, gaan we aan de slag.

Persoonlijk contact vormt voor mij de basis. Ik heb de voorkeur om vanuit huis te werken, want daar kunnen we naar buiten gaan en genieten van de natuur. Andere locaties of contactvormen zijn natuurlijk mogelijk, maar ik vind het wel belangrijk om het contact buiten je eigen werkomgeving te laten plaatsvinden.

Wat is jouw investering?

Individuele begeleiding is maatwerk. Een coachtraject omvat meestal een aantal sessies van 1,5 tot 2 uur. Voorafgaand hieraan maken wij op basis van een ori├źnterend (telefonisch) gesprek een afspraak over wat het financieel zal gaan betekenen.

Daarnaast verwacht ik van je, dat je bereid bent om tijd te investeren in zelfonderzoek en dat je bereid bent om je kwetsbaar op te stellen. Dat je je openstelt om de ware reden voor je ontwikkelpunt duidelijk te krijgen.